Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v nakupovalno-zabaviščnem centru Planet Tuš, ki je namenjen otrokom starim od 4. do 12. leta. V njem izvajamo animacijo za otroke, različne delavnice, dogodke za otoke, nagradne igre in praznovanja rojstnih dni.

Animacija je zagotovljena pod nadzorom marljivih in vestnih animatorjev, ki otrokom odpro vrata v svet zabave, kjer so različna plezala in tobogani, omogočijo jim risanje, barvanje, sestavljanje kock in ustvarjanje z različnimi materiali. Kotiček je odprt tudi v času šolskih počitnic in je odličen prostor za preživljanje prostega časa otrok. Mlajši otroci v kotiček zaradi varnostnih omejitev ne morejo, lahko pa se skupaj s starši zabavajo na plezalu v Planet/Bowling baru. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj. Z igrali v igralnici je potrebno ravnati previdno in v skladu s hišnim redom igralnice.

Naši animatorji izvajajo tudi nepozabne rojstnodnevne zabave za otroke. Zanesljiv in kreativen kolektiv poskrbi za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali, zato ne izgubljajte časa in energije z lastno organizacijo in iskanjem prostora za otroško zabavo. Izbirate lahko med naslednjimi rojstnodnevnimi zabavami za vašega otroka:

 • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (traja 2 uri, primerna za otroke od 4. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava na Bowlingu (traja 2 uri, primerna za otroke od 7. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (traja 3 ure, primerna za otroke od 6. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava v VIP sobi (traja 2 uri, primerna za otroke od 10. leta dalje),
 • tematske rojstnodnevne zabave (trajanje po dogovoru, primerna za otroke od 4. leta dalje).

V Oslariji Celje vam ponujamo naslednje možnosti praznovanja otroškega rojstnega dne:

 • Tematski rojstni dan GUSARJI:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Vsak mali gusar mora imeti častno gusarsko zaprisego, preden se poda na dolgo pot po oceanu. Srečali bomo morske pošasti in morske pse; da se jih obranimo pa moramo na veliki gusarski ladji izdelati pravi gusarski meč za boj in zastavo, s katero bomo označili svojo zmago. Skupaj se bomo odpravili na pot in opravili vse gusarske naloge, da prispemo na cilj, kjer nas čaka zaklad poln cekinov, s katerim si lahko plačamo pravo gusarsko pojedino. Če smo pravi gusarji, nam bo uspelo!
 • Tematski rojstni dan INDIJANCI IN KAVBOJCI:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Bi raje bili neustrašni in nepremagljivi kavbojec, ali domobranec svoje domovine – indijanec? Kavbojci hočejo uloviti indijance in si prilastiti njihovo domovino, saj se tam skriva zaklad, ki skriva ključe od indijanske shrambe dobrot. Jim bo uspelo ali se bodo indijanci odločili svoje dobrote deliti ter napraviti nepozabno pogostijo? Pridi na zabavo s kavbojci in indijanci, da izveš konec zgodbe!
 • Tematski rojstni dan PIKA NOGAVIČKA:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Kakršne norčije je ustvarjala Pika Nogavička v risankah, takšne bomo ustvarjali mi v Oslariji. Lovili bomo roparje, ki bodo hoteli iz našega otroškega kotička ukrasti skrinjo z zlatniki. Tudi opica Ficko bo pomagala, ker brez nje Pika ne zmore. Njen konj Alfred pa nas bo popeljal skozi vasico do vaške krčme, kjer se bomo najedli in posladkali s samimi dobrotami, katerih ne bo malo. Če si prijatelj Oslarije, pridi in se zabavaj s Piko Nogavičko!
 • Tematski rojstni dan SUPER JUNAKI:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Spiderman, Batman, Superman in Ninja želve. Le kdo ne pozna teh nepremagljivih jukanov? Vsi ti junaki so lahko del tvoje nepozabne rojstnodnevne zabave. Skupaj s prijatelji in super junaki boste morali poiskati stvari, ki so vam jih skrili roparji.
 • Tematski rojstni dan PRINCESKE IN VITEZI:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Vsak si želi vsaj za en dan postati princeska ali vitez. To lahko skupaj s tvojim prijatelji pričaramo na tvoji rojstnodnevni zabavi. Punce bomo poslikali v prave princeske, fante pa v nepremagljive viteze, ki morajo na zabavi ščititi princeske. Izdelali si boste krono in ščit, ter rešili naloge, da boste našli zlatnike, ki jih je skrila kraljica.
 • Tematski rojstni dan ŽIVALI V ČUDEŽNEM GOZDU:
  Starostno obdobje: 4-8 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Si želiš spoznati živali, ki bivajo v čudežnem gozdu? Povabi svoje prijatelje na zabavo, kjer se bomo skupaj spremenili v neustrašnega tigra ali leoparda, hitro zebro ali zaspano pando. Po želji lahko obiščemo trgovino za male živali Zootic.
 • Rojstnodnevna zabava na Bowlingu:
  Starostno obdobje: 7-12 let. Čas trajanje zabave: 2 uri ali več.
  Odlična rojstnodnevna zabava ob dobri glasbi in aktivnem igranju bowlinga, kjer se lahko zabavamo, tekmujemo in tudi nasmejimo.
 • Rojstnodnevna zabava v kinu:
  Starostno obdobje: 6-12 let. Čas trajanje zabave: 3 ure.
  Skupaj se lahko potopimo v različne svetove najnovejših risank in animiranih filmov ter komedij. Povabi prijatelje, da si skupaj ogledamo zgodbe tvojih najljubših risanih junakov in si pričarajmo nepozabno zabavo.
 • Rojstnodnevna zabava v VIP sobi:
  Starostno obdobje: 9-12 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  VIP rojstnodnevna zabava, ki se odvija v VIP sobi na Bowlingu. VIP soba ponuja širok spekter igrač za malo večje – biljard, namizni nogomet in pikado. Povabi prijatelje in se pomerite, kdo je boljši v vsaki igri.
 • Rojstnodnevna zabava v igralnici OSLARIJA:
  Starostno obdobje: 4-12 let. Čas trajanja zabave: 2 uri.
  Skupaj se bomo igrali na igralih v našem igralnem kotičku, se skupaj spuščali po toboganu in plezali. Po igranju lahko še ustvarjamo izdelke, ki jih na koncu zabave odnesete domov in jih hranite za spomin ter ga pokažete svojim prijateljem.

Poleg animacije na rojstnodnevnih zabavah pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi otroškimi meniji Restavracije Tuš. Meniji so pripravljeni s posebno skrbnostjo in prilagojeni željam otrok. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta, palačinke, sveže pripravljen sladoled ali katera druga slaščica naše slaščičarne De la Creme, s katero se posladka slavljenec in njegovi povabljenci. Slavljenec prejme tudi naše darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin na najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in cenah dobite v delovnem času otroškega kotička pri animatorjih ali na telefonski številki 083 803 039 (torek, četrtek, sobota: 16.00 - 20.00).