Pikaloni

Pikaloni

Darilni boutique Pikaloni nudi svojim strankam široko paleto simpatičnih daril za rojstne dneve, poroke, obletnice, rojstvo otroka, obhajila in birme. Bodite drugačni, izrazite sebe ter polepšajte dan sebi in svojim najbljižjim, z najlepšimi darili za vse priložnosti. Idealno darilo je namreč tisto darilo, ki slavnostni dan spremeni v nepozaben dogodek.

Po želji vam majhne ali velike pozornosti tudi zavijejo in lično aranžirajo.

V prodajalni najdete navdih za polepšanje vašega doma. Izbirate lahko med različnimi slikami, urami, svetilkami, lestenci, ogledali, kipci, fontanami, vazami. Dan si lahko polepšate tudi z dišavo ali dišečo svečko.

V ponudbi izberite izdelke, ki vam olajšajo ustvarjanje v kuhinji in polepšajo skupne trenutke ob polni mizi: kakovostno in barvno usklajeno posodo, ponve in pekače, gospodinjske pripomočke, jedilne servise iz porcelana in pribor, skodelice, kozarce, prte, pogrinjke, svečnike, vaze in dekoracije.

V trgovini ponujajo tudi blago priznanih blagovnih znamk: kristal Steklarna Rogaška Slatina ter gospodinjski in kopalniški tekstil Svilanit Kamnik.