Mass

Mass

Podjetje MASS je evropsko priznana blagovna znamka s področja modne in trendovske obutve.

V Sloveniji je podjetje prisotno že vse od leta 1990 in v tem času je blagovna znamka MASS postala pojem kakovosti in pestrosti ponudbe.

Slogan MASS OBUJE TUDI VAS najbolje ponazarja poslanstvo našega podjetja, saj raznolika izbira ponuja obutev za vso družino, za vsako priložnost in za vse letne čase.

V naših prodajalnah zastopamo široko paleto obutve priznanih svetovnih blagovnih znamk kot so S’Oliver, Vagabond, Mustang, Art, Nike, Merrell, Vans, Art, Diesel, Replay, Josh, Skechers, Bollini, Teva, TBS, Beneton…ter pester izbor obutve italijanskih proizvajalcev. Da bo izbor izdelkov še boljši, smo sami razvili trendovsko obutev in obutev za prosti čas lastne blagovne znamke MASS, v kateri se odraža naša filozofija. Našo obutev odlikujejo predvsem naravni in izbrani materiali.

Z našo ponudbo obutve sledimo svetovnim modnih zapovedim, ponujamo pa tudi pester izbor klasičnih modelov. Našim kupcem pa so z nasveti na voljo tudi strokovno usposobljene in ljubeznive prodajalke.
Blagovna znamka Mass s svojimi trgovinami ustvarja moderen, urban in moden prostor. Prodajna mesta so oblikovana tako, da se kupci prijetno počutijo in ustvarjajo udoben način kupovanja. K temu pa seveda pripomorejo tudi strokovno usposobljene in ljubeznive prodajalke.

Veseli bomo, če se boste oglasili v kateri od naših prodajaln in se sami prepričali o naši ponudbi.

MASS OBUJE TUDI VAS