20 za 20 Bowling z zvezdami

Datum: 12.03.2017 Čas: 16:00 Kraj: Celje

Bowlali bodo Soki in Elvis Jackson, Filip Flisar, Dejan Zavec, Ditka, Zoran Predin, Bine Volčič, Šank Rock, Zmelkoow, Sani Bečirović, Tabu in številni drugi. Pridružite se jim tudi vi!

20 za 20 Bowling z zvezdami

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, s svojim glasbeno-dobrodelnim projektom 20za20 že več kot 2 leti navdušuje slovenske osnovne šole. Ob začetku letošnje pomladi bo tako število z novimi glasbili opremljenih šol doseglo že neverjetno 40ko, neutrudni Soki pa se na tem mestu nikakor ne ustavlja; Glasbe željnih učencev in učiteljev je namreč še zelo veliko! Vse od začetka pa ima projekt 20za20 številne prijatelje iz vrst medijsko prepoznavnih oseb, domačih in tujih podjetij, različnih organizacij in posameznikov, projekt pa je večkratno podprl tudi predsednik države Borut Pahor, ki je Sokiju za njegovo delo in trud podaril tudi posebno priznanje - Jabolko navdiha.

Tokrat pa Soki vabi v Planet Tuš Celje na 20za20 BOWLING Z ZVEZDAMI vse, ki radi v roki držite bowling kuglo, se zabavate v dobri družbi in tako na prav poseben način podprete projekt 20za20. V Planetu Tuš v Celje boste lahko v nedeljo, 12.3. bowlali z glasbeniki, športniki, novinarji, … in podporniki projekta 20za20, izkupiček dogodka pa bo namenjen za nakup novih glasbil za slovenske osnovne šole.

Se vidimo:
• v nedeljo, 12. 3. 2017 – PLANET TUŠ CELJE

Na progah se bodo pomerile ekipe, ki bodo sestavljene iz enega predstavnika iz medijskega prostora in štirih predstavnikov, ki se bodo na dogodek prijavili. Prijavnina na osebo v višini 20 EUR bo v celoti namenjena donaciji projektu “20 za 20”. Dogajanje bo obogateno tudi z zanimivim spremljevalnim programom in animacijo za najmlajše obiskovalce. 

Svojo prijavo na Sokijev 20za20 BOWLING Z ZVEZDAMI lahko oddate na e-naslov projekt20za20@gmail.com s pripisom imena in priimka udeleženca (na isto stezo lahko prijavite tudi več udeležencev), lokacijo dogodka (KP, CE ali MB) in želeno uro (16:00 ali 17:00).

*****************************************************************************
Več o projektu 20za20 si lahko preberete na spletni strani www.20za20.si in Facebooku Marko Soršak Soki "20 za 20". 

Komentarji:

Bodite prvi in napišite svoje mnenje.

Samo za prijavljene. Prosimo prijavite se.